RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

"Влетять" у копійку: порушникам карантину в Україні готують серйозні неприємності

Кабінет міністрів України має намір внести пропозицію до Верховної Ради про посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режиму в приміщеннях і громадському транспорті.

Про це у вівторок, 16 червня, заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Ми готові переглянути питання носіння масок на вулицях, але маски в приміщеннях ще довго будуть актуальними. Тому ми плануємо виносити на засідання уряду і до Верховної Ради питання посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режиму в приміщеннях і громадському транспорті", - повідомив глава уряду.

При цьому він зазначив, що ослаблення карантину не означає його скасування. Незначне зростання кількості підтверджених хворих на коронавірус, за його словами, змушує до таких заходів.

"Для того, щоб не допустити в певний момент експоненціального зростання хворих і перевантаження медичних установ, треба діяти зараз", - підкреслив Шмигаль.

Як повідомляв "Апостроф", Хмельницький міськрайонний суд в п'ятницю, 19 червня, винесе рішення за адміністративним протоколом, складеним за порушення карантину президентом України Володимиром Зеленським під час робочої поїздки в Хмельницьку область.