RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Тепле море і пісок: названо кращі місця для спокійного відпочинку в Україні

В Україні курортний сезон у 2020 році почався не так, як планувалося - свої корективи внесла пандемія коронавірусу, тому багато хто задумалися, де можна відпочити на морі без зайвої суєти і галасу.

"Апостроф" розповідає про такі курорти в Миколаївській області.

Спокійно відпочити на морі можна в селищі Лугове, розташованому відносно недалеко від Коблево. Туристів туди ваблять піщані пляжі, тепле море і красиві пейзажі.

На території селища є кілька кемпінгів, де можна розбити намет. Також працюють приватні готелі, міні-пансіонати і бази відпочинку. У середньому в пансіонаті доба проживання без харчування обійдеться в межах 380-500 гривень на людину. З харчуванням дорожче: близько 650-800 гривень на добу.

На території селища є ринок і розважальний комплекс з магазинами, кафе, дискотекою та інтернет-кафе.

На відпочинок подалі від міського шуму-гаму можна відправитися в селище Морське - там ще менше "руху", ніж у Луговому.

На території селища - кілька пансіонатів і баз відпочинку, на пляжах, як правило, трохи людей. Ціни на відпочинок зазвичай нижче, ніж у Луговому, і тим більше - в Коблево. Можна планувати витрати в межах 400-500 гривень за людину на добу.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": Літня відпустка 2020: де і за скільки можна відпочити в Миколаївській області.