RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На відпочинок на авто: кращі напрямки для пляжної відпустки в Україні

Навіть не виїжджаючи за межі України, можна знайти безліч місць для чудесного морського відпочинку, особливо якщо у вас є автомобіль.

"Апостроф" зібрав варіанти курортних місць, куди зручно дістатися на власній машині.

Одеса

Це курортне місто пропонує безліч варіантів для проживання і розваг - тут є житло на будь-який смак і гаманець і багата палітра розваг. Однак саме море нерідко розчаровує відпочивальників брудною водою.

Скадовськ

Це спокійне місце для відпочинку користується славою дитячого курорту. Пляжі тут з піску і дрібних мушлів, мілке море біля берега, вода зазвичай тепла. Місто пропонує і велику кількість розваг, є аквапарк і дельфінарій. Однак дорога до курорту з усіх напрямків залишає бажати кращого.

Затока

Затишне селище під Одесою запропонує безліч варіантів житла, широкі піщані пляжі, аквапарк, водні розваги. Однак автомобільна дорога сюди в дуже поганому стані.

Залізний Порт

Більшість пансіонатів і розважальних закладів тут розташовані безпосередньо на узбережжі. Море тут відкрите, глибина майже відразу - значна, що привертає до населеного пункту завзятих дайверів. Також приваблива місцева природа, зокрема, ландшафти розташованого тут біосферного заповідника. Дорога сюди довга, але в основному непогана.

Коблево

Чудовий вибір для сімейного відпочинку. Зона пляжів і готелів тягнеться уздовж моря близько п'яти кілометрів, причому є варіанти на різний смак і гаманець. Пляжі піщані, є аквапарк і дельфінарій. Особлива родзинка Коблева - сосновий ліс. У Коблево ведуть пристойні дороги відразу з двох напрямків - з Одеси та Миколаєва.

Бердянськ

Цей курорт розташований на Азовському узбережжі. У місті безліч варіантів для проживання. Пляжі піщані і широкі. При цьому добиратися на авто сюди зручно по добре відремонтованої автодорога від траси Е-105 до самого міста.

Кирилівка

Хороший варіант для бюджетного відпочинку. Пляжі піщані, з довгим заходом в море, повний комплект розважальних закладів. Місцеві дороги тут не дуже рівні, але більша частина шляху з великих міст України проходить по трасах прийнятної якості.

Генічеськ

Місто розташоване у самого початку Азовського моря, по кілометражу ближче всіх інших азовських курортів до центральних і західних регіонів України. Море тут найчастіше тепле, але місто добре продувається вітрами, тому спека тут зазвичай не така зла. Також плюсом є те, що поруч розташований заповідник Асканія-Нова.

Як повідомляв "Апостроф", одним з популярних туристичних маршрутів всередині України є відпочинок на Дністрі. Дністровський каньйон - це 250 кілометрів неймовірної краси пейзажів. Тут не доведеться нудьгувати, адже відпочинок тут можна влаштувати і на воді, і в небі, і навіть під землею.