RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Згвалтування в Кагарлику: з'явилися нові дані про гучну справу

Прокуратура змінила підозри двом поліцейським, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки в Кагарлику. Нова кваліфікація - зґвалтування групою осіб та катування за попередньою змовою групою осіб.

Про це повідомив прокурор по справі Валерій Смирнов, передає "Громадське радіо".

За словами правоохоронця, зі справи зникла кваліфікація щодо перевищення повноважень працівником правоохоронного органу.

"365- ту статтю перекваліфікували на 127-у. Перекваліфікували на більш точну норму, яка показує об'єктивну та суб'єктивну сторони кримінального злочину", - зазначив прокурор.

Смирнов додав, що по даній справі призначено близько дев'яти експертиз. Кілька експертиз вже завершено, однак більшість ще у стадії виконання.

Нагадаємо, 25 травня Україну сколихнула новина про те, що в Кагарлику Київської області двоє поліцейських по-звірячому познущалися над дівчиною - її катували, після чого згвалтували. Сама жертва потрапила в лікарню.

Також повідомлялося, що 26 травня в Києві Голосіївський районний суд обрав запобіжний захід для затриманих у справі про групове згвалтування поліцейськими жінки в Кагарлику.