RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які зустрінуть справжню любов в липні

У липні Близнюків і Стрільців чекають зміни в особистому житті, проте вони не завжди будуть позитивними - Венера в Нептуні в цьому місяці може створювати плутанину в почуттях, і майбутні партнери можуть виявитися не зовсім відверті і чесні.

Як повідомляє "Апостроф", про це заявила відомий астролог Наталя Коляда.

Так, вона закликала бути більш пильними до нових романтичних зустрічей в липні, щоб не приписати партнерові почуттів, яких у нього немає. До кінця місяця, за словами фахівця, у Близнюків і Стрільців може наступити важке "любовне похмілля".

"Закохавшись, ви можете приписувати тому, кого кохаєте, відповідні почуття, яких насправді у нього немає. Ось таку неприємну любов Близнюки і Стрільці можуть зустріти до 27 липня. Після 27 липня ситуація зміниться. Венера прийде в себе і згадає, що повинна приносити людям гармонію і радість, а не проблеми. Але вона мало що зробить за дні, що залишилися до кінця місяця. Близнюки і Стрільці хіба що встигнуть прокинутися і тверезо оцінити особисту ситуацію", - повідомила астролог.

Також Наталя Коляда вказує, що романтичні відносини можуть зав'язатися у Козерогів і Водоліїв - вони можуть зустріти "помітну, обдаровану людину" і стати об'єктом красивих залицянь. Козерогам слід готуватися до сильних вражень з 1 по 12 липня, а ось за молодого місяця 20 липня їм потрібно бути уважнішими - в цей день нові особисті знайомства можуть зіткнутися з серйозними перешкодами. Щасливі дати Водоліїв у липні - з 25 по 29 число, однак і тут можливі невеликі проблеми - партнер може виявитися занадто нав'язливим і намагатиметься привласнити весь час свого об'єкта.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий астролог Павло Глоба розповів про ситуацію з гороскопом в липні щодо питання фінансів.