RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Алла Мазур розповіла про свою боротьбу з раком: не можна втрачати часу

Ведуча новин Алла Мазур, яка восени минулого року зізналася, що хвора на рак, розповіла про перебіг хвороби і лікуванні.

Про це вона поділилася в інтерв'ю телеведучій Катерині Осадчій в програмі "Світське життя".

Мазур пройшла вже курс хіміотерапії і перенесла операцію.

"Останні аналізи показали, що все рухається позитивно, не хочу наврочити. Лікарі кажуть, що прогнози дуже обнадійливі, я активно повернулася до роботи", - зазначила ведуча.

За її словами, вона не шкодує, що публічно зізналася про свою хворобу. Також Алла подякувала всім, хто її підтримав і продовжує підтримувати в даний час.

Також Мазур звернулася до людей, які дізналися про наявність онкології: "Хочу передати свій позитивний настрій в першу чергу тим, хто тільки почув подібний діагноз. Він лякає багатьох і багато хто думає, чи варто вступати в цю складну, тривалу і дорогу боротьбу. Але закликаю всіх - не треба втрачати часу, тому що я на власному прикладі переконалася, що якщо не упустити цей час, то процес лікування і одужання відбувається значно швидше".

Телеведуча висловилася і про карантин через пандемію коронавірусу.

"Ми розуміємо, що ліків від COVID-19 зараз немає, але на щастя, цю хворобу регулює розум. У цій ситуації рятують дуже прості речі, які здаються банальними, але найпотрібніші - соціальна дистанція і маска. Ми можемо стати рятівниками один для одного", - підсумувала Алла Мазур.

Як повідомляв "Апостроф", Алла Мазур готова повернутися до роботи в студії 1+1: її лікування виявилося своєчасним і успішним.