Лайм

Онкохвора телеведуча Алла Мазур поділилася фото з лікарні і розповіла про стан здоров'я

Ведуча пройшла вже 4 хіміотерапії, і незабаром її чекає операція

У листопаді 2019 року Алла Мазур публічно повідомила про те, що хвора на рак і готова боротися зі смертельною хворобою. Два місяці по тому телеведуча на своїй сторінці в Facebook розповіла, як переносить хіміотерапію, поділилася фото з лікарні і дала цінні поради з профілактики та лікування раку.

"Ви запитуєте, як я? Чесно кажучи, планувала полікуватись в тиші, щоб повідомити вже фінальну добру новину. Але хочу підтримати тих, хто тільки дізнався про свій діагноз - і зараз вагається. Не відкладайте нічого на потім! Не закривайтесь у собі. Прийміть допомогу близьких і друзів. Коли не ховаєшся від світу - це справді спрощує життя", - написала Мазур.

Телеведуча повідомила, що четверта хімія далася їй легше, ніж три попередні, хоча "сил ще небагато".

"Побічні ефекти - традиційні, і це помітно по зміні зачіски. Але прогрес є. Попереду ще кілька хіміотерапій - і операція. І я ще раз переконуюсь: головне - почати вчасно!" - розповіла вона.

Алла Мазур закликала громадськість регулярно перевірятися, не панікувати у випадку тривожного прогнозу, перевіряти діагноз в декількох місцях, а якщо найстрашніше підтвердиться - не відкладати лікування в надії, що все розсмокчеться, або допоможуть нетрадиційні методи.

"Шлях не буде легким, але боятися і соромитися тут нічого. Чим раніше почати боротьбу - тим більше шансів на швидке одужання. І вірю, що таки зможу повідомити вам фінальну гарну новину", - оптимістично підсумувала ведуча.

У коментарях користувачі мережі бажають Аллі Мазур якнайшвидшого одужання, сили і сміливості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: рак, Мазур

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях