RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Чоловік покинув свою маленьку дочку - через 16 років зустріч із нею перевернула його життя

Американського художника Мейтемса Метсона, який втратив все своє майно в Новому Орлеані під час урагану Катріна, повернув до активного життя дзвінок від дочки, яку він не бачив 16 років.

Про цю історію розповідає ВВС.

Мейтемс Метсона став однією з жертв урагану Катріна, який спустошив Новий Орлеан в серпні 2005 року, затопивши більшу частину міста. Тоді майже 2000 чоловік загинуло і близько мільйона довелося евакуювати.

У житло Мейтемса хлинула заболочених вода, він втратив більшість своїх речей, включаючи майже всі свої твори мистецтва. Він був зломлений і "готовий до кінця", коли йому несподівано подзвонили.

Його несподіваною співбесідницею виявилася рідна дочка Тайлер, яку він не бачив 16 років - від самого народження. Коли вона народилася, Мейтемсу було всього 18 років, він був наляканий відповідальністю батьківства і втік в інше місто.

"Мені було 18 років і я не відчував себе готовим стати батьком. Я був шокований. Це перевернуло мій світ з ніг на голову... У мене не було здатності з цим впоратися. Я був занадто молодий, занадто наївний і не знав, що робити", - згадував він потім.

Перший і останній раз він бачив свою дочку на руках у її матері - теж художниці Селані, коли зустрів їх відразу після народження біля входу в природний заповідник Глен Хелен. Тоді він вперше обійняв дитину.

"Я тримав Тайлер в руках близько 30 секунд - і на цьому все", - говорив Мейтемс журналістам.

Деякий час він проживав в Монреалі і Бостоні, поки, зрештою, не перебрався в галасливий і енергійний Новий Орлеан. Він каже, що все життя, немов тікав від чогось.

Тим часом його дочка, Тайлер Гурвіц, росла в Єллоу-Спрінгс зі своєю мамою. Селані вийшла заміж, народила другу дочку, Тайлер в цей час не дуже цікавилася своїм біологічним батьком.

"Я була занурена в творче середовище з самого народження, і це ніколи не закінчувалося", - говорить вона.

Коли Тайлер було 16 років, мама дала їй листок паперу з номером поштової скриньки і номер мобільного телефону і сказала, що так вона може зв'язатися зі своїм біологічним батьком. Зателефонувати вона вирішила спонтанно.

"Ви коли-небудь чули ім'я Тайлер раніше?" - запитала вона Мейтемса, коли він взяв трубку

"Тайлер, я чекаю цього дзвінка 16 років", - відповів він.

Дзвінок від дочки, яку він не бачив з дитинства, повернув художнику мотивацію до подальшого творчого життя.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю, 12 липня, у власному будинку в місті Калабасасі (Каліфорнія, США) було знайдено мертвим онука зірки рок-н-ролу Елвіса Преслі - 27-річного Бенджаміна Кеу.