RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Стовп мало не вбив немовля: відомий київський парк потрапив в скандал через серйозну НП

У неділю, 12 липня, в Sky Family Park на дитячу коляску впав величезний стовп від шатра, дитина дивом залишилася живою.

Про це написала в Facebook Анастасія Сокіл.

"На стільки важкий (стовп - "Апостроф"), що відтягнути його знадобилося кілька людей. На щастя і завдяки ангелу-хранителю, в цей момент дитина була в басейні. За пару хвилин до цього Аліса грала в колясці. Все що зробила адміністратор: "а шо ви хочете, я сказала що перепрошую". я до сих пір не можу прийти до тями від думки, що могло трапитися, якби стовп впав на однорічну дитину. Мені довелося наполегливо домагатися, щоб написати скаргу. Бидло- адміністратор довго зволікала і ігнорувала мене", - написала постраждала мати.

Жінці все ж вдалося написати скаргу, але до сих пір з нею ніхто офіційно не зв'язався, але на відгук на сторінці парку відповіли працівники.

"Бла бла бла був же вітер (до речі не сильний) і "ніхто ж не помер". Через шок я протупила: не викликала поліцію і не зробила фото. Я написала в Держспоживслужбу можливо вони мене зорієнтують що ще можливо зробити або куди звернутися, подивимося. Я розумію, що клієнтів у цій, як виявилося, клоаці не стане менше (не прийдуть одні, прийдуть інші. Черги ж в касу стоять", - написала вона.

Користувачі мережі обурені НП:

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 8 березня в запорізькому парку "Дубовий гай" на 10-річну дівчинку впав дерев'яний ведмідь, вона загинула від отриманих травм. В адміністрації парку "Дубовий гай" назвали загибель дівчинки на дитячому майданчику "трагічним збігом обставин".