RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В елітному пологовому будинку Києва батьки відмовилися від дитини: директор медустанови написав емоційний звернення

У приватному пологовому будинку "Лелека" в місті Києві, де вартість пологів стартує від 50 тисяч гривень, батьки відмовилися від новонародженої дівчинки.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці директор цієї клініки Валерій Зукін.

"Сьогодні в Лелеці написали відмову від дитини. Я останній раз стикався з подібною ситуацією багато-багато років тому. Були і відмови, були і підкидьки в моїй практиці. Тільки це все далеко-далеко, в "радянському" минулому. З 1992 року я працюю в приватній медицині і якось такі ексвізитні ситуації не характерні. і ось сталося ... " - написав він.

За його словами, дитина народилася з пороком розвитку, який не є критичним - він виправляється і його можна лікувати. Однак батьки написав відмову від дитини. Змінити їхнє рішення не допомогли жодні аргументи.

"Тепер дитина лежить в Лелеці. Одна. І на світі у нього нікого немає крім Лелеки. І ім'я для свідоцтва про народження йому дала Лелека", - докірливо написав Валерій Зукін, висловивши надію, що, можливо, після цього поста батьки дівчинки змінять своє рішення.

"Я дуже хочу, щоб все це перетворилося в казку зі щасливим кінцем. Щоб маленьку дівчинку вилікували, вона знайшла своїх батьків, які будуть її любити, не заглядаючи в діагноз. І з бридкого каченяти вона перетворилася б на прекрасного лебедя, вийшла заміж і прийшла в Лелеку народжувати дітей. А я дожив би до цієї щасливої хвилини... " - написав у завершенні лікар.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мешканці міста Вінниці Олені Бабич довелося народжувати біля будівлі пологового будинку, який був закритий для дезінфекції після виявленого там випадку коронавирусной інфекції.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: