RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Відео з "найледачішими в світі" вовками стало вірусним - вони навіть виють лежачи

Відео з неймовірно милими і ледачими вовками з'явилося в мережі. Воно швидко захопило увагу багатьох користувачів.

Про це пише Bored Panda.

Людей здивувало, що виявляється вовки теж вміють лінуватися. Алава і Зефір - ці вовки живуть в Центрі охорони вовків в Південному Салемі, штат Нью-Йорк.

Вони не люблять бігати і вити на Місяць стоячи, ця парочка любить робити все лежачи - навіть вити.

До того ж і виють вони не на Місяць, а тільки, коли почують далеко виття інших вовків, тоді яе парочка теж починає "співати" свої ледачі пісні.

На жаль, такі мексиканські сірі вовки і червоні вовки, яких багато в Центрі охорони вовків, знаходяться під загрозою зникнення.

"Колись вовки жили в більшій частині Північної Америки, були життєво важливою частиною багатьох різноманітних екосистем. Але до середини 20-го століття завдяки великомасштабній фінансуємій урядом програми знищення, вовки були вигнані з нижніх 48 штатів, за винятком глибоких лісів Міннесоти. У 1970-х роках, коли був прийнятий Закон про зникаючі види (ESA), сірі вовки по всіх 48 нижніх штатах були додані в список зникаючих ", - розповіла співробітниця Центру охорони вовків Меггі Хауелл.

Як писав "Апостроф", в мережі з'явилося фото собаки, який схожий на бодібілдера. Тварина на знімку відвернулася від камери і вийшло так, як ніби собака є спортсменом і готовий зробити пару вправ з важкою вагою.