RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Жінки показали фантастичні фото в 70 років - в їх вік ніхто не повірить

Четверо жінок, яким за 70, показали свої фото і спростували поширену думку, що в літньому віці неможливо зберегти жіночу привабливість.

Про це розповідає MailOnline.

Кейт Харрісон, 71 рік, працює лектором і скульптором на пенсії. Кейт одружена з 75-річним Майклом, викладачем і художником на пенсії. У неї дві дочки від попереднього шлюбу. Вона живе в Південному Лондоні.

"Оточивши себе студентами і молодими людьми більшу частину свого життя, я вважаю, що один із секретів молодості розкрити свій розум і не потрапити в пастку старості. Звичайно, бувають дні, коли я теж почуваюся погано. Але всередині мене близько 40, і завжди приємно, коли хтось робить мені комплімент, кажучи, наскільки я моложава", - говорить вона.

Кейт розповіла, що зволожує шкіру з 12 років, але тільки за допомогою недорогих кремів. Виходячи на сонце, користується сонцезахисними кремами. Їсть багато фруктів і овочів, приймає полівітаміни, масло печінки тріски і масло примули вечірньої. Займається йогою і спеціальною гімнастикою для літніх жінок.

"Насолоджуватися життям і жити повним життям - це моя мантра: це краща порада проти старіння", - додала вона.

71-річна Келлі Енн Пейдж пропрацювала в ЗМІ все своє життя. У неї є дочка і внук, вона живе в Лондоні та Іспанії.

"У мене, напевно, хороші гени в плані зовнішнього вигляду, тому що мені ніколи не доводилося турбуватися про свою вагу. Я з тих жінок, яким подобається життя. Я ніколи не відчувала гіркоти, ревнощів або заздрості", - розповіла вона.

За словами Келлі, вона користується сучасними засобами для догляду за шкірою, особливо не вибираючи їх, "використовуючи те, що є під рукою". Вона ніколи не вживає алкоголь, але викурює близько семи сигарет в день.

"Я пробувала ботокс, але мені він не подобається, тому що після нього мій вид погіршується. Я трохи займаюся йогою і пілатесом ... Я відмовляюся почуватися невидимою, в будь-якому віці", - додала жінка.

Дайан Ді Анджеліс Міні, 71 рік, колишній керівник відділу продажів. Вона живе в Південному Лондоні з 67-річним чоловіком Девідом, у неї три дочки і один внук.

"Нещодавно я зіткнулася з одним з друзів моєї дочки, якого не бачила з того часу, як він вчився в школі. Він не міг повірити, коли моя дочка сказала йому, скільки мені років, і сказав: "Вау, ти не виглядаєш старше, ніж коли я вперше тебе впізнав! Завжди приємно чути такі компліменти", - говорить вона.

Дайан вважає, що основні секрети її молодості - то, що вона уникає перебування на сонці і ніколи не курила. Також вона дуже рідко вживає алкоголь. Крім того, вона змінила своє харчування, вживає лише екологічно чисті продукти і докладає масу зусиль, щоб контролювати свою вагу. Також жінка приймає вітаміни C і D.

"Я мало займаюся спортом. Я вигулюю нашу собаку і використовую велотренажер, але я з тих людей, які завжди в русі. Але виглядати молодо - це часто питання ставлення. Мені дуже пощастило в житті, але потрібно багато працювати, щоб виглядати і почуватися добре ", - додала вона.

71-річна Керолайн Мартін - бухгалтер на пенсії. Вона вдова, живе в Бедфордширі, має трьох дітей і чотирьох онуків.

"Я завжди отримувала компліменти за мою зовнішність, і я твердо впевнена, що потрібно максимально використовувати те, що у тебе є. Я завжди намагалася наслідувати моду ... У всіх нас бувають погані дні, коли ми випадаємо з дієти, але фокус у том , щоб не допустити, щоб це перетворилося в дво- або тритижневий сценарій ", - вважає вона.

Жінка розповідає, що завжди жорстко стежила за своєю вагою і вважає це основною запорукою привабливості. Також важлива, за її словами, гарна посмішка.

"Секс як і раніше важливий для мене, але сьогодні йдеться не стільки про дії, скільки про почуття бажаності", - ділиться Керолайн.

Раніше "Апостроф" розповідав, що 7 серпня Софія Ротару відсвяткувала день народження - знаменитій українській співачці виповнилося 73 роки. Вона показала фото зі свята, на яких виглядає набагато молодше за свої роки.