RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

Жінка прийняла антибіотики і померла на очах дітей - причина жахнула всіх

40-річна Донна Бланк з Суонсі (Велика Британія) звернулася в лікарню через погане самопочуття, їй поставили діагноз "інфекція грудної клітини", прописавши приймати антибіотики - і це обернулося жахливою трагедією.

Трагічну історію розповідає WalesOnline.

Через кілька днів прийому ліків жінка заявила, що їй стало краще, але раптово втратила свідомість на кухні і померла на очах дітей. Напередодні вона теж пила антибіотики.

За словами її чоловіка Ендрю Бланка, причина смерті Донни поки не встановлена, але є версія, що діагноз їй поставили неправильно і насправді вона страждала від проблем з серцем.

Відзначається, що її двоє дітей - Бен, 10 років, і Саманта, 12 - в жахом спостерігали, як Ендрю відчайдушно намагався врятувати Донну за допомогою штучного дихання на підлозі в спальні, але це не принесло результатів.

"Мені страшенно боляче, але я з усіх сил намагаюся не показувати це дітям. Я повинен залишатися сильним для них і бути тим батьком, яким я потрібен їм. Я намагаюся не зламатися перед ними, але коли вони лягають спати, я просто сиджу в саду і плачу. Я ненавиджу лягати спати щоночі. Кожен раз, коли я заходжу в цю кімнату, я бачу Донну, що лежить на підлозі. Я з радістю поміняюся з нею в будь-який день тижня, якби я міг зайняти її місце, щоб діти могли рости разом зі своєю мамою", - зазначив Едрю, який тепер сам виховує чотирьох дітей.