RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Жінка після смерті чоловіка відправила його в подорож у незвичайний спосіб

В Іспанії подружжя Альварес, прогулюючись по пляжу, знайшли викинуту на берег пляшку з посланням. Однак, те, що вони виявили всередині, шокувало їх не менше. В пляшці вони знайшли фото чоловіка зі США і ще одну пляшку з сірим порошком, який, як виявилося, був прахом чоловіка.

Про це повідомляє WKYT.

На фото з пляшки іспанці побачили усміхненого незнайомця з кролячими вухами на голові, якого звали Джеррі Вітт. З записки в пляшці стало відомо, що її з Північної Америки відправила в плавання Сенді Вітт, дружина покійного Джеррі два роки тому. Таким чином жінка здійснила найбільшу мрію свого чоловіка, який мріяв відправитися у подорож, але так і не встиг.

Іспанці зв'язалися з родиною покійного чоловіка за залишеними в записці контактами і дізналися зворушливу історію.

Джеррі і Сенді Вітт провели в шлюбі 30 років. За цей час вони виховали трьох дітей і побудували власний бізнес. Однак вони ніколи не покидали рідний штат, цілком присвятивши себе роботі і дітям, хоча найбільше мріяли подорожувати.

Глава сім'ї завжди мріяв побачити світ, а його улюбленим заняттям була відправка повітряних куль з іменами дітей і GPS-трекера в політ. Після цього він відстежував, наскільки далеко від будинку летіли кулі.

Після смерті чоловіка Сенді вирішила виконати його давню мрію і відправила в плавання, яке зайняло трохи більше двох років, прах Джеррі. Пляшка подолала близько 6,5 тисячі кілометрів і потрапила в руки сім'ї Альварес, які після дзвінка Вітт старанно закоркували пляшку і відправили її в подальше подорож по океану. Тепер рідні Джеррі сподіваються, що він зможе здійснити кругосвітню подорож і повернутися додому.

Як повідомляв "Апостроф", робітники, які ремонтують кафе в Північному Уельсі, знайшли "капсулу часу".