RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Під Запоріжжям водій наїхав на жінку з підлітками: фото і деталі смертельної ДТП

У вівторок, 1 вересня, у селі Костянтинівка Мелітопольського району сталася ДТП, нетверезий водій наїхав на трьох пішоходів.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Водій автомобіля "ВАЗ-21093" скоїв наїзд на трьох пішоходів, які рухалися по узбіччі на зустріч по ходу руху автомобіля. Внаслідок ДТП, один із пішоходів, жінка 1993 року народження від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці.

Двоє підлітків, 15-річна дівчина і 14-річний хлопець отримали тяжкі тілесні ушкодження, їх доставили до лікарні. Наразі їх стан залишається стабільно важким. Усі постраждалі – мешканці села Костянтинівка Мелітопольського району.

Співробітники поліції затримали водія на місці події в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даними медиків, порушник - мешканець Мелітопольського району 1988 року народження знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння (2,12 проміле). Транспортний засіб вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в суботу, 29 серпня, в Харкові, на вулиці Жилярді, сталася масова ДТП, в якій постраждали люди. Вантажівка, у якої, за попередньою інформацією, відмовили гальма, знесла 3 автомобілі і автобус.