RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Білоруські опозиціонери прибули до Києва: перші подробиці

Двоє членів Координаційної ради (КС) білоруської опозиції Антон Родненков і Іван Кравцов, яких разом з опозиціонеркою Марією Колесникової посадили в мікроавтобус в Мінську і відвезли в невідомому напрямку, вийшли на зв'язок і повідомили, що знаходяться в столиці України.

Про це повідомляє Telegram-канал Координаційної ради.

"Іван Кравцов та Антон Родненков вийшли на зв'язок, зараз вони знаходяться в Києві. Вони в безпеці і почувають себе нормально", - сказано в повідомленні КС.

Напередодні ЗМІ повідомляли про викрадення опозиціонерки і двох її колег. Незабаром в МВС України підтвердили, що Антон Родненков і Іван Кравцов перебувають на території нашої країни, де вони вільні у пересуванні.

Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS Антон Родненков і Іван Кравцов планують поспілкуватися зі ЗМІ. За попередньою іфнормаціі їх прес-конференція пройде сьогодні в Києві о 19:00 в агентстві "Укрінформ", вул.Богдана Хмельницького 8/16.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що офіційний представник Держприкордонкомітету Білорусі Антон Бичковський повідомив, що соратниця Світлани Тихановської Марія Колесникова, яку викрали 7 вересня в центрі Мінська, виїхала з Білорусі.