RU  UA

Побиття Балуха та реакція Зеленського на загибель бійця ООС: головні новини 8 вересня

Зухвалий напад на колишнього бранця Кремля Володимира Балуха, реакція Зеленського на загострення на сході та робота поліції на місцевих виборах в Україні. Про це та не тільки у підсумковому випуску новин 8 вересня на Apostrophe TV.

Побиття Балуха у Києві

Вночі у Києві жорстоко побили колишнього політв'язня Володимира Балуха. Через силу ударів чоловік до ранку був непритомний. У такому стані його знайшла перехожа.

Балух перебуває у реанімації, у нього переламані ключиця та рука. Крім того, чоловікові провели операцію на голові через вадку черепно-мозкову травму. Стан Балуха оцінюють як важкий.

Зеленський відреагував на загострення на Донбасі

За словами Зеленського, є речі, про які не говорять журналістам. Утім, переговори наразі ведуться на всіх рівнях. Питання загострення конфлікту на Донбасі вже цієї п'ятниці будуть оброговорювати радники лідерів Нормандської четвірки. Офіс Президента України вимагає від Росії якомога швидше вплинути на бойовиків.

Про роботу правоохоронців на місцевих виборах

Голова Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков запевнив, що правоохоронці жорстко реагуватимуть на порушення під час місцевих виборів. За словами очільника МВС, структура має достатньо сил для належного контролю виборчого процесу. Кандидатів Аваков попросив не порушувати норми українського законодавства. Політиків закликали дотримуватися правил про агітацію та не проводити масові заходи через карантинні обмеження.