RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

"Будь собою з VOVK": український бренд жіночого одягу презентував новий Campaign Autumn-Winter 20/21

новини компаній

Відомий український бренд жіночого одягу VOVK презентував новий кампейн, в якому показав не тільки трендові образи сезону осінь-зима, але і нагадав про те, як важливо залишатися собою і приймати себе.

"Сучасний світ з його шаленим ритмом життя часто не залишає нам часу на самих себе. А якщо додати до цього ще й величезну кількість стереотипів, які сковують своїми умовностями, втратити своє "Я" стає дуже просто.

Занадто емоційна, вимоглива або успішна - напевно ви чули ці слова в повсякденному житті, коли вели себе не так, як очікував від вас соціум. А що якщо зважитися і відкинути всі ці "занадто" -просто залишатися собою в будь-якій життєвій ситуації і не звертати уваги на стереотипи", - йдеться у пресрелізі.

Український бренд жіночого одягу VOVK презентував свій новий Campaign Autumn-Winter 20/21, в якому показав не тільки трендові образи сезону осінь-зима, але і нагадав про те, як важливо залишатися собою і приймати себе. Продемонструвати свою сміливість в боротьбі зі стереотипами зважилися співробітниці компанії.

Всі учасниці VOVK Campaign Autumn-Winter 20/21 прийняли виклик і своїм прикладом показали, що важливо зберігати свою індивідуальність і не боятися демонструвати справжнє своє "Я". І, презентували нові моделі одягу, які дозволяють щодня створювати стильні образи.

Еко-шкіра, актуальні кольори і яскраві принти - все це гармонійно доповнює щоденний гардероб і дозволяє створити безліч аутфітов для будь-якого випадку.

Класичний червоний, глибокий смарагдовий, сонячний гірчичний і універсальний чорний - моделі в цих кольорах вже доступні до замовлення на VOVK.COM і в мережі студій по всій Україні.

У сезоні осінь-зима 20/21 жіночі брючні і костюми трійки, романтичні сукні і трендова еко-шкіра користуються особливою популярністю. Ще один важливий факт, моделі одягу представлені в широкій розмірній сітці. Це дозволяє створити ідеальний образ для будь-якої фігури.

#Будь_собою з VOVK - головний посил і хештег кампейну. Його вже підхопили не лише справжні шанувальниці бренду, а й популярні блогери. Вони вибрали для себе луки з нового Campaign Autumn-Winter 20/21 і готові демонструвати свою індивідуальність кожен день.