RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Харкові помітили розкішне авто вартістю в 4 млн: фото

На автопарковці біля торгового центру в Харкові очевидці зняли автомобіль BMW M5, який тільки три роки тому дебютував на автосалоні у Франкфурті

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на фото, опубліковані в Instagram.

Серійне виробництво BMW M5 (F90) стартувало в грудні 2017 року на заводі BMW Group в німецькому Дінгольфінге.

Головним нововведенням цієї моделі є відмова від заднього приводу на користь повнопривідної трансмісії M xDrive, настройки якої підібрано таким чином, що увійти в контрольований занос не складе труднощів навіть новачкові.

У січні 2018 року BMW M5 встановив два світові рекорди - із найбільш тривалого синхронного дрифту двох машин і з найтривалішого одиночного дрифту. За вісім годин безперервного руху в заносі седан подолав 374.17 км.

"Емка" відрізняється більш рельєфним алюмінієвим капотом, "екстремально легким" дахом з вуглепластика і розширеною колією. Крім цього, новинці дісталися розширені боковини, великі повітрозабірники, "агресивні" M-бампери та розділений дифузором квартет патрубків спортивної випускної системи. Звук вихлопу в авто можна регулювати системою заслінок.

Автомобіль оснащено модернізованим бітурбо двигуном S63B44T4 (4.4 л V8) з новими турбонагнітачами, збільшеним тиском наддуву, більш ефективними системами уприскування, охолодження і мастила. Потужність двигуна - 600 к.с. при 5600-5700 об / хв, а максимальний обертовий момент - 750 Нм в діапазоні 1800-5600 об / хв.

Ціна такого автомобіля стартує від 3,5 млн гривень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стильний кросовер Renault Arkana, складанням якого почали займатися на "Запорізькому автомобілебудівному заводі" (ЗАЗ), було помічено в українській столиці.