RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Як привернути удачу і гроші: фінансовий гороскоп до кінця 2020 року

Астролог Яна Ваганова склала фінансовий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень-грудень 2020 року. Для багатьох цей період буде непростим.

Гороскоп опублікований на сайті "Утро".

ГОРОСКОП НА ВЕРЕСЕНЬ

За словами астролога, у другій половині місяця є можливість посилити добробут і налагодити грошові потоки.

З 17 вересня рекомендується носити одяг теплих тонів: бежевого, жовтого і коричневого. Якщо слідувати цій пораді до 20 листопада, можна привернути удачу і гроші. Щоб все склалося в громадських справах і соціальних проектах, необхідно скоригувати харчування: дотримуватися по четвергах пост, вибираючи вегетаріанську їжу. У разі, якщо у вас на цей період очікуються судові розгляди, для успішного їх вирішення потрібно особливо ретельно дотримуватися чистоти: як в хаті, так і в думках. Вересень - сприятливий час для втілення в життя давніх ідей, початку проектів і навчання.

З 23 вересня у всіх знаків зодіаку зросте можливість зміцнити матеріальне становище. Така тенденція збережеться на найближчі півтора року. Щоб знайти в собі сили для подолання проблем, бути більш креативним і фізично привабливим, більше заробляти потрібно дотримуватися розпорядку дня, лягати до 22 години, ігнорувати критику і не виправдовуватися за свої вчинки, навчитися жити тут і зараз, додати в життя яскравих фарб.

З 29 вересня внутрішнє напруження, страх і тривоги відступлять. Кар'єра, соціальна активність виростуть, почнеться новий виток для багатьох галузей, особливо пов'язаних із землею, металом, сільським господарством.

Для прискорення і посилення сприятливих тенденцій слід виконувати дані обіцянки, брати на себе більше відповідальності, виробляти пунктуальність. Викиньте старі і непотрібні речі, займіться добродійністю.

З вересня і до середини листопада не варто вкладати гроші в рухоме і нерухоме майно.

ГОРОСКОП НА ЖОВТЕНЬ

До середини місяця може бути багато рутинної роботи з цифрами. Друга половина місяця принесе багатьом складності зі здоров'ям, дисбаланс матеріального і духовного. Тримайтеся своїх внутрішніх орієнтирів і проявляйте більше щедрості.

Також в жовтні може постраждати концентрація уваги. Для уникнення непотрібних енерговитрат будьте пильні, підписуючи папери і даючи обіцянки, стежте за виконанням домовленостей. Важливі починання краще відкласти, щоб не переробляти розпочате.

ГОРОСКОП НА ЛИСТОПАД

Період з 16 листопада і до початку грудня сприятливий для починань і реалізації давно задуманих проектів. Вчасно розпочата справа повинна принести плоди - і в плані задоволення своєю працею, і в плані грошовому.

ГОРОСКОП НА ГРУДЕНЬ

Місяць буде складним. Піковий період припаде на 13 і 14 числа: дні будуть особливо напруженими, багато хто може зіткнутися з труднощами. Можливо, в оточенні захочуть щось приховати від вас. Щоб не завдати шкоди душевній рівновазі, варто відкласти на ці два дні всі важливі справи.

21 грудня зміни можуть відбутися як в глобальному сенсі - в сфері політики, наприклад, так і у вашому житті. Фінансова стабільність і кар'єру можуть опинитися під загрозою. Варто задуматися про оцінку своїх близьких, себе і довгострокових планів. У цей несприятливий день можуть також відбутися незрозумілі катаклізми.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи прогнозують на 19 жовтня вдале для фінансів розташування небесних світил - трин Юпітера і Венери.