RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, які раптово розбагатіють в жовтні

Астрологи прогнозують на 19 жовтня вдале для фінансів розташування небесних світил - трин Юпітера і Венери.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на гороскоп, опублікований на сайті astromeridian.

За прогнозом астрологів, великих грошей чекати не варто, але у деяких знаків Зодіаку відбудеться хороша подія - заплатять трохи більше очікуваного, подарують щось приємне, буде невеликий виграш у лотереї або підтримка від друзів.

Діва

Для представників цього знака вигодою буде обертатися практично будь-яка подія, гроші будуть самі йти до них. Їм підуть назустріч у фінансових питаннях, будуть віддавати найвигідніші замовлення і робити подарунки просто тому, що вони сподобалися. Тому удача буде залежати від того, як вони виглядають і яке справляють враження на оточуючих.

Козеріг

Представники цього знака зможуть використовувати гроші для того, щоб підвищити свою вагу в суспільстві. Можливо, вони витратяться на створення власного іміджу або придбають собі щось статусне. Або, навпаки, їхній авторитет стане джерелом грошей - можливо, їм щось подарують в знак поваги чи укладуть з ними велику угоду.

Телець

Розбагатіти в цей день представникам цього знаку може перешкодити тільки їхня власна лінь. Але навіть якщо Тельці не планують займатися фінансовими справами, вони можуть провести хороший день, який запам'ятається дрібним везінням, невеликими подарунками, знижками в магазинах. Бажано проявляти ініціативу.

Лев

Венера потрапляє в символічний 2 Будинок для представників цього знака, який символізує гроші і майно. Гроші або щось цінне прийде до них без труднощів - завдяки удачі. Можливий подарунок, виграш або приз, просто вигідна покупка або підвищення зарплати. У будь-якому випадку для цього їм потрібно буде тільки схопити сприятливу можливість.

Стрілець

Представникам цього знака в грошах буде протегувати Юпітер, тому їхній дохід може бути найбільшим. Стрільцям не знадобиться витрачати багато сил, щоб гроші прийшли, але Венера може пробудити в них лінь і спрагу красивого життя, і замість доходу вони можуть багато витратити на задоволення і якісь статусні, не особливо потрібні, речі.

Близнюки і Водолії

У представників цього знака планети Венера і Юпітер потрапляють в 8 Будинок - поле гороскопу, яке описує чужі гроші. Вони можуть отримати спадок, великий бонус, велику грошову допомогу або цінну річ в подарунок. Але замість грошей їх можуть попросити про якусь послугу. Крім того, вони не зможуть вільно розпоряджатися грошима, можливий кредит на вигідних умовах.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали спеціальний любовний гороскоп, який допоможе знакам Зодіаку знайти свою любов і щастя.