RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

З'явилися нові важливі подробиці про стан Кернеса

Близький друг мера Харкова Геннадія Кернеса бізнесмен Павло Фукс повідомив важливі подробиці про стан здоров'я політика.

Про це він написав у Telegram.

"Новини про стан здоров'я Геннадія Кернеса На фото Оксана Гайсинська. Вона тільки, що вийшла з палати Геннадія Кернеса. Новини хороші. Сьогодні він отримав негативну тест на Covid-19. Сподіваємося, що через тиждень Геннадій Адольфович передасть всім привіт", - написав він .

Нагадаємо, 15 вересня стало відомо про те, що у Геннадія Кернеса виявили коронавірус. Деякі джерела повідомляли, що він впав у кому, однак інформація не підтвердилася. Проте відомо, що хвороба у мера Харкова Геннадія Кернеса протікає у важкій формі.

Кернес перебував в 17-й міській лікарні Харкова з коронавірусів і викликаним ним запаленням легенів. Стан харківського міського голови зазначалося як стабільно важкий, проте питання з його транспортуванням і лікуванням за кордоном спочатку не розглядалося.

Однак пізніше з'явилася інформація, що в зв'язку з погіршенням здоров'я Геннадія Кернеса його друзі і родичі розглядали варіанти перевезення в одну з країн Європи. Початковим місцем для транспортування була Відень, але потім в пріоритеті виявилася Німеччина.

Детальніше про стан Кернеса читайте в матеріалі "Апострофа" - Операція "Наступник": хвороба Кернеса шокувала Харків.