RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Губернатор Харківської області зробив шокуючу заяву по катастрофі Ан-26

Губернатор Харківської області Олексій Кучер звинуватив командувача ПС ЗСУ Сергія Дроздова у впливі на черговість посадки літаків перед авіакатастрофою одного з них - Ан-26 з курсантами і членами екіпажу розбився в Чугуєві Харківської області.

Про це він сказав в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова з Савіком Шустером".

"Пріоритет на посадку був даний тому літаку, де був ваш син. При цьому другий борт був несправний. Якому борту повинні були віддати пріоритет?" - сказав Кучер.

Фактично в прямому ефірі Кучер звинуватив Дроздова в тому, що той вплинув на черговість посадки літаків і пріоритет віддали не тому літаку.

"Як і всі батьки, я отримав інформацію про катастрофу літака і 20 хвилин був в тому ж стані, що і інші батьки. Ось відповідь на ваше запитання. Порахуйте, розберіться, а потім звинувачуйте керівника польотів. Я не давав (йому - "Апостроф") вказівки", - відповів Дроздов.

Як повідомляв "Апостроф", український військовий, полковник запасу, командувач Аеромобільних військ України в 1998-2005 роках Іван Якубець впевнений, що авіакатастрофа військового літака Ан-26 сталася з технічних причин.