RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Під Рівним в страшній ДТП загинула вагітна жінка - вона їхала в пологовий будинок: фото

У понеділок, 19 жовтня, на трасі "Київ-Чоп", поблизу села Корнин сталася аварія, у якій загинула молода вагітна дівчина.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поблизу села Корнин 27-річний водій автомобіля "Honda" виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем "Volkswagen" .

Внаслідок аварії травмувалися водій та пасажирка "Volkswagen": 37-річного чоловіка у тяжкому стані госпіталізували у реанімаційне відділення, а його 32-річну дружину - у травматологію.

Подружжя, яке їхало у "Honda", їхало у пологовий будинок. 25-річна жінка, яка перебувала на останньому терміні вагітності, від отриманих травм загинула на місці. Її чоловіка із різними тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у суботу, 17 жовтня, на Новоірпенській трасі в Києві автомобіль Хюндай, рухаючись зі столиці в сторону Ірпеня, вилетів на зустрічну смугу, зачепив авто Мазда і в лобову протаранив Опель.