RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Що відомо про головного донецького ката, який по-звірячому катував полонених: фото і відео

Екс-політв'язні впізнали бойовика, який жорстоко катував українських полонених.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН.Тиждень".

Одним з найжорстокіших бойовиків полонені назвали уродженця Донецької області 36-річного Дениса Куликовського. Себе він називав "Аїд", мав ще позивний "Палич".

Бойовик родом з невеликого села поблизу Курахового. Там колишні вчителі та однокласники згадують його як доброго та чуйного хлопця. Батьки Дениса розповіли, що в нього на окупованій території є син та дружина. Колишня ж супутниця бойовика стверджує, що він з Донецька втік.

"Нарешті публічно показали ката та злочинця №1, хазяїна Ізоляції - Палыча, он же - Куликовский Денис Павлович. Ще більше вражає, що ця істота, яка причетна до катувань, зґвалтувань та вбивств полонених... може просто зараз вільно перебувати на підконтрольній нам території. То ж ось його фото - прошу вас максимально його розповсюдити у мережі. Якщо хтось десь колись побачить цю "людину" - ви будете знати, хто це такий", - написав екс-політв'язень та журналіст Станіслав Асєєв.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в окупованому Донецьку козачі підрозділи бойовиків з "війська донського" відкрили цілусекретну в'язницю на вулиці Травневій, де катували і вбивали українців.