RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Це тільки початок: спливли подробиці візиту в Україну відомого російського пропагандиста

Генеральному директору релігійного телеканалу "Спас", російському пропагандисту Борису Корчевникову, заборонили в'їзд в Україну на 3 роки через незаконне відвідування окупованого Криму. З'явилися нові деталі про мету його приїзду.

Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці український активіст Сергій Стерненко.

"Отже, Корчевникова привіз сюди Медведчук на своєму особистому літаку Gulfstream T7-GEM. Метою приїзду стали зйомки дружини Медведчука Оксани Марченко на запрошення продюсерів телеканалу "Інтер"... Зйомки проводилися за участю Марченко в Святогорську ... Тематика: один народ, росіяни наші брати, діди воювали тощо. Фінансування йде від Медведчука", - сказано в публікації.

Стерненко додає, що проект довгостроковий, і Медведчук планує ще привозити в Україну окупантів.

"Інформаційна операція ворога у нас в тилу йде успішно. Тому ж Корчевникову дали спочатку все зробити, і тільки на вильоті дали заборону в'їзду. Тому це тільки початок. Буде ще веселіше", - резюмував активіст.

Нагадаємо, що ще в 2014 році СБУ заборонила в'їзд в Україну 35 російським працівникам ЗМІ на термін від 3 до 5 років. В опублікованому списку був також Борис Корчевников.

Як повідомляв "Апостроф", Борис Корчевников, відомий своєю підтримкою бойовиків на Донбасі і окупації Криму, відвідав Київ і політав над територією України на вертольоті, який нібито належить народному депутату, лідеру ОТЗЖ Віктору Медведчуку.