RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Місцеві вибори 2020 стартували: коли і де дивитися екзитполи

У неділю, 25 жовтня, в Україні пройдуть місцеві вибори, виборчі дільниці будуть працювати з 08:00 до 20:00. Після їх закриття буде оприлюднено низку екзит-полів, які будуть проводиться в Києві та інших містах України.

Місцеві вибори в Україна 2020: онлайн трансляція і всі подробиці

"Апостроф" інформує, де і коли можна дізнатися результати цих опитувань.

Екзит-пол студії Савіка Шустера

Результати екзит-полу, проведеного в рамках спільного проекту студії Савіка Шустера і телеканалу "Україна 24", буде оголошено о 20:01 в програмі "Ніч виборів з Савіком Шустером" на "Україні 24". Опитування буде проведено в 12 містах України: Києві, Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі, Маріуполі, Кривому Розі, Чернівцях, Ужгороді, Миколаєві, Вінниці та Черкасах.

Буде названо імена переможців мерів, міста, де буде проходити другий тур, і партії, які подолають 5-відсотковий бар'єр. Гранична похибка вибірки - 1,6% з довірчою ймовірністю 95%.

Екзит-пол соціологічної групи "Рейтинг"

Результати будуть оприлюднені на сайті і в соцмережах "Рейтингу". Можливо проведення прес-конференції.

Міста, в яких будуть проходити опитування не називаються.

Екзит-пол телеканалу Z в Запоріжжі

Результати опитування, який проведе муніципальний телеканал Z в партнерстві з всеукраїнською консалтинговою групою "Соціум" буде оголошено о 20:01 в рамках телемарафону "Вибір Запоріжжя" в прямому ефірі телеканалу Z. Екзит-поли буде організовано на виході з 100 виборчих дільниць в різних районах міста.

Екзит-пол КВУ в Вінниці

Результати екзит-полу, який Комітет виборців України проведе у Вінниці спільно з ГО "СоцІнфо", планують оголосити о 21:00 під час брифінгу у Вінницькому прес-клубі. Опитування буде проведено на трьох дільницях у всіх шести округах міста.

Екзит-пол соціологічного агентства Famа у Львові

Попередні результати опитування, яке проведе на території Львівської агентство Famа з виборів мера і міської ради, буде оприлюднено в форматі прес-конференції після закриття дільниць о 20.00, остаточні - ближче до півночі або навіть вранці 26 жовтня.

Екзит-пол агентства новин Firtka в Івано-Франківську

Результати опитування, які проведе новинне агентство Firtka щодо виборів в Івано-Франківську обласну раду, буде оприлюднено після 20:00.

Екзит-пол Info Sapiens і PGR Consulting Group LLC в Чернівцях

Оголошення результатів екзит-пол консалтингової компанії PGR Consulting Group LLC і дослідницького агентства Info Sapiens на виборах в Чернівцях, відбудеться о 20:00 в прес-центрі інформагентства "Українські новини".

Екзит-пол ГО "Агентство соціальних досліджень" в Житомирі

Час оприлюднення результатів опитування, який проведе ГО "Агентство соціальних досліджень" в Житомирі, поки невідомий.

Нагадаємо, що офіційні результати голосування на місцевих виборах ЦВК повинна повідомити до 6 листопада.

Як повідомляв "Апостроф", Центральна виборча комісія визначила процедуру і порядок встановлення результатів виборів депутатів місцевих рад.