RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Блакитний Місяць 2020: названо чотири знаки Зодіаку, яким загрожує велика небезпека

Унікальна астрономічна подія під назвою Блакитний Місяць, яка відбудеться у суботу, 31 жовтня, може нести небезпеку для деяких знаків Зодіаку. Астрологи рекомендують Тельцям, Левам, Скорпіонам і Водоліям бути гранично уважними і не провокувати конфлікти.

Про це повідомляє 5-tv.ru.

Телець

Тельцям в останній день жовтня варто проявити зібраність і пунктуальність, щоб не стати жертвами власної неуважності. У цей день можуть несподівано зірватися угоди і домовленості, що згодом виллється у фінансові проблеми. Астрологи рекомендують бути напоготові, щоб протистояти труднощам.

Лев

Леви 31 жовтня повинні бути готовими до різких змін. В цей день варто переглянути свої плани, щоб не витрачати час на роботу, яка вже втратила актуальність. Також зірки радять поквапитися з прийняттям рішень, особливо якщо вони стосуються особистого життя.

Скорпіон

Скорпіони в цей день доб'ються успіху, якщо зосередять свою увагу на виконанні необхідних справ. У Блакитний Місяць не можна відкладати вирішення важливих питань, щоб потім не картати себе за втрачені перспективні можливості.

Водолій

Гороскоп рекомендує Водоліям в цей день побути на самоті, щоб ненароком не спровокувати конфлікт з близькими. Так можна буде поміркувати про майбутнє, а також відновити енергію для активної роботи.

Як повідомляв "Апостроф", увечері 31 жовтня в усьому світі починають святкувати Геловін - свято, яке залишилося з язичницьких кельтських часів і яке супроводжують особливі прикмети, ритуали та ворожіння.