RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Рішення приймалося швидко: Мендель назвала причину госпіталізації Зеленського

Прес-секретар президента України Юлія Мендель повідомила, що Володимир Зеленський знаходиться у "Феофанії", де лікується від коронавірусу, та пояснила, чому про це стало відомо лише зараз.

Про це вона написала у Facebook.

"Зранку вийшло інтерв’ю радника Керівника Офісу Михайла Подоляка, де він повідомив, що Президент України та Керівник Офісу Президента перебувають у лікарні. Логістичні рішення приймалися доволі швидко, Президент справді з Офісу вирушив додому, а звідти у вівторок перебрався до лікарні, адже там кращі умови для самоізоляції та догляду за пацієнтами з коронавірусною інфекцією", - написала вона.

За словами Мендель, Зеленський добре почувається та працює із лікарні - вже провів кілька нарад та поспілкувався з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про стан здоров'я Володимира Зеленського, який захворів на коронавірус. За її словами, президент регулярно здавав тест на коронавірус, як і все його найближче оточення, де саме від міг захворіти - невідомо. Зараз президент перебуває на самоізоляції.

Також Зеленський зізнався, що його 7-річний син також перехворів коронавірусною хворобою після того, як COVID-19 заразилася його дружина Олена.