RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

"Бурштинова кімната знайшлася": "Укрзалізниця" показала VIP-вагон і викликала хвилю сміху, фото

"Укрзалізниця" показала VIP-вагон, розрахований на 11 осіб і обладнаний кухнею з холодильником, залом відпочинку з комп'ютером і відеотехнікою та ванною кімнатою. У мережі бурхливо відреагували на це.

Про це пише "УНН".

Як відповіли в "Укрзалізниці" на інформаційний запит видання, вагон-салон є справжнім готелем на колесах, який оснащений кухнею, великою залою і просторим спальним купе. Кухня обладнана холодильником, мікрохвильовою піччю і електроплитою. Великий зал обладнаний м'яким куточком, комп'ютером, аудіо- та відеотехнікою. У спальному купе розташовані ліжко, письмовий стіл, шафа, кондиціонер, ванна кімната.

Замовити поїздку у вагоні-салоні потрібно письмово і не пізніше ніж за 5 робочих днів до відправлення поїзда.

"За кожен замовлений спеціальний вагон-салон виплачується вартість проїзду 12 дорослих пасажирів за тарифом м'якого вагона з двомісними купе" СВ "відповідної категорії поїзда", - відзначили в компанії.

В "Укрзалізниці" зазначили, що в минулі роки вагон-салон був досить популярним, а в цьому році, в зв'язку з коронавірусом, попит впав.

Також в Україні існують VIP-вагони на шість 2-місних купе. У них може їхати до двох пасажирів і одна дитина у віці до 6 років, при цьому, оплачується повна вартість проїзду в купе.

"На сьогодні в АТ "Укрзалізниця" тільки один вагон типу VIP-вагон, що курсує в складі пасажирського поїзда категорії "Нічний експрес" №29 / 30 сполученням Київ / Ужгород", - йдеться у відповіді на запит.

Користувачі активно обговорюють побачене.

"Бурштинова кімната знайшлася!", "Уявляю цей вагон в поїзді Київ-Костянтинівка .... Це ж хто в такому рококо хоче, наприклад, на Донбас їхати? .... Віддати як реквізит для зйомок вульгарних серіалів", "Ага, зараз набіжать поціновувачі і розкажуть, що не можна ображати інтелектом їх леопардове почуття прекрасного ", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", "Укрзалізниця" закупила 500 тисяч захисних масок для працівників компанії.