RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Названо кращі дешеві кросовери, які не бояться поганих доріг

Автомобільний експерт Єгор Васильєв розповів, які недорогі автомобілі є найнадійнішими в експлуатації. При відборі моделей враховувалися такі фактори: місткість салону, організація внутрішнього обсягу, наявність корисних електронних функцій, а також повного приводу і розвиненої пасивної безпеки.

Про це повідомляє "Тарантас Ньюс" .

Найяскравішим представником сегменту SUV, що володіє всіма перерахованими гідностями, є спільна розробка компанії Renault і російських інженерів - Renault Arkana. Її вартість з повним приводом і тяговитим турбомотором на 150 к.с. починається з 410 тисяч грн.

Renault Arkana

Також вартий уваги компактний Skoda Karoq, стартова ціна якого становить 500 тисяч грн. В цьому авто передбачено безліч електронних асистентів, відмінна керованість, комфорт і, найголовніше, прекрасна організація внутрішнього простору.

Skoda Karoq

До трійки найбільш бюджетних і надійних авто потрапила і Geely Atlas. У ціні вона нічим не поступається Skoda, але при цьому вона оснащена більш потужним мотором, який вельми ефективний в парі з працюючою повнопривідною трансмісією.

Як повідомляв "Апостроф", експерти назвали найдешевші в обслуговуванні авто в Україні, які користуються попитом.