RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Все для мами": ЗМІ розповіли, як Гетманцев покриває податкові махінації сімейної фірми

Глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев покриває податкові махінації та порушення трудового законодавства в фірмі, яка належить його матері Олені Гетманцевій.

Так в інтерв'ю "Главкому" Гетманцев відмовився дати оцінку ситуації, яка склалася навколо компанії "Тревел Профешнл Груп" (TPG), якою володіє і керує Олена Гетманцева, пишуть "Українські новини".

За словами нардепа, він ніяк не може прокоментувати інформацію про порушення, оскільки існує конфлікт інтересів: "це компанія, яка належить моїй матері, я навіть не можу з депутатським зверненням звернутися".

Данило Гетманцев довгий час відмовляється коментувати повідомлення, що працівникам TPG виплачують зарплату "в конвертах".

Крім того, є підтверджена інформація, що сімейна компанія Гетманцева отримала карантинну допомогу для бізнесу від держави. Однак, незважаючи на це, TPG не тільки не зберегла штат співробітників, але навіть не виплатила звільненим заробітну плату.

В інтерв'ю Гетманцев, який "прославився" своїми податковими ініціативами щодо малого і середнього бізнесу, визнав, що за часів роботи в керівництві TPG і приватної практики використовував "дірки" в податковому законодавстві на користь сімейного бізнесу.

"Я був непоганим податковим юристом, і повірте - всі мої клієнти в повній мірі виконували податкове законодавство, хоча іноді використовували в свою користь прогалини в ньому", - сказав він.