RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

ЗСУ на масштабних бойових навчаннях використовували "Джавеліни" і безпілотники Bayraktar: фото

На полігоні "Широкий лан" у Миколаївській області військовослужбовці однієї з механізованих бригад Збройних сил України провели навчання батальйонних тактичних груп з бойовою стрільбою в наступі в урбанізованій місцевості.

Про це повідомляють на сайті АрміяInform, опублікувавши знімки з навчань.

Українські військові в навчаннях активно використовували безпілотні літальні апарати, які здійснювали розвідку і надавали вказівки на враження цілей противника. Зокрема, перевірено здатності безпілотників типу Bayraktar TB2, які виконали завдання без практичного нанесення ударів по цілях.

Ефективне бойове застосування продемонстрували бойові розрахунки протитанкових ракетних комплексів типу "Джавелін" і "Стугна". Також активну участь у навчаннях брала авіація Повітряних Сил за участю штурмової, винищувальної і бомбардувальної авіації.

Однією з особливостей навчань стало відпрацювання штурму міста з подальшим блокуванням і знищенням незаконних збройних формувань.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Херсонській області на одному з полігонів бійці ЗСУ провели військові навчання - задіяли вертольоти.