RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо 12 авто, які впораються з бездоріжжям краще позашляховиків 4х4

Експерти назвали 12 транспортних засобів, які зможуть виручити вас на бездоріжжі краще за відомі позашляховики 4х4.

Про це повідомляє видання Top Gear.

1. Toyota Land Cruiser

Цей автомобіль без зайвих сумнівів є кращим для використання на бездоріжжі. Toyota LAND CRUISER має надміцну конструкцію і підвищену надійність, що робить його одним з найвитриваліших авто.

2. Fiat Panda 4x4

Альтернативою найкращим 4х4 на планеті на бездоріжжі є Fiat Panda 4x4, про який, звісно, мало згадують, оскільки на думку зразу приходять більш масштабні авто, яким Panda не є.

3. Всюдихід Шаман

Якщо вам потрібно кудись дістатися, незалежно від природних кордонів, кліматичного неблагополуччя, может обрати російського Шамана. Це єдиний транспортний засіб, який довзоляє повністю довіряти російському автопрому. У будь-якому випадку, ви будете спокійними в сибірській тайзі, ніби це поїздка до магазинів.

4. Мотоцикл Rokon

Повнопривідний мотоцикл Rokon Trail Breaker з приводом, як на заднє, так і на переднє колесо, обладнаний автоматичною КПП. Навіть водні перешкоди йому не страшні. Універсальний позашляховик.

5. Mega

Марка автомобілів під назвою Mega не настільки відома, це "донька" французького виробника мікроавтомобілів Aixam. Авто має 12 циліндрів, чотири сидіння, повний привід, чотириступінчасту автоматичну коробку передач і регульовану підвіску, яка коливається приблизно від 20 см над землею до більш ніж 30.

6. Paramount Marauder

Ця 10-тонна воєнізована машина є зіркою бойовиків. Вона сконструйований для військового користування - як в миротворчих місіях, так і для розвідувальних експедицій і транспортування військ. Автомобіль повністю броньований і має V-подібний корпус. На бездоріжжі він не має ні жалю, ні докорів сумління, що є дуже корисними якостями.

7. Volkswagen T3 Syncro

Це модель Volkswagen із заднім розташуванням двигуна з повітряним охолодженням і повним приводом, що робить його суперпрохідним на бездоріжжі.

8. Baja Bug

Це невеликий легкий автомобіль високої прохідності для їзди по бездоріжжю і недалекий предок квадроциклів. Встановивши на автомобіль позашляхові шини, більш потужний мотор і високий кліренс, можна сміливо подорожувати по відкритій пустелі, піщаних дюнах і пляжам.

9. SCG Baja Boot

Авто обладнане незалежною підвіскою всіх коліс, а це 19-дюймові колісні диски, взуті в 37-дюймову позашляхову гуму.

10. Porsche 959 Дакар

Цей малосерійний дорожній автомобіль компанії Porsche є одним з найбільш високотехнологічних суперкарів 80-х.

11. Nomad

На повному бездоріжжі цей автомобіль - найкращий інструмент для роботи. Він спроектований як ралійний автомобіль і Nomad використовує ту саму підвіску, що і автомобілі WRC.

12. Lamborghini Sterrato

Lamborghini Huracan Sterrato - ралійний автомобіль для грунтової дороги. Він обладнаний V10 з середньою потужністю більше 600 к.с., має повний привід і широку дорожню підвіску.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали десять бюджетних авто, які розраховані на 7 осіб і ідеально підійдуть для сімейного відпочинку.