RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названі кращі авто, які не бояться поганих доріг і підкорять будь-яке бездоріжжя

Названо ТОП-10 кращих автомобілів для їзди по бездоріжжю.

Рейтинг опублікований на тематичному порталі Mini-Borishof.

Nissan Terrano 2

Позашляховик має несучу раму і може похвалитися надійністю і прохідністю. Найбільш "робочі" мотори - дизельні двигуни на 2,3 і 3,0 літра, а стандартна потужність становить близько 125 к.с.

Nissan Terrano 2 Фото: Mini-Borishof

Ford Explorer

Авто здатне долати серйозне бездоріжжя, не сильно відстаючи від рамних машин. При цьому Explorer - комфортний, забезпечуючи приємні подорожі на далекі відстані.

Toyota Land Cruiser

Модель підходить для їзди як по місту, так і по бездоріжжю. А його головний недолік - ціна. Повнорозмірна модель може обійтися в 1,5 млн гривень.

Toyota RAV4

Цей позашляховик виділяється непоганими ходовими якостями і великим набором додаткових опцій, які порадують власника. Приємне доповнення - преміальне оформлення салону автомобіля матеріалами люксового сегмента.

Toyota RAV4 Фото: Mini-Borishof

Mitsubishi Outlander

Вперше модель з'явилася в 2001 році і набула популярності серед водіїв, а всі автомобілі в лінійці представлені п'ятидверними кроссоверами (від 118 до 203 к.с.).

Nissan Patrol

Повнорозмірний позашляховик може показати характер на бездоріжжі завдяки кліренсу в 27,4 см і потужному двигуну на 405 "конячок".

Land Rover Defender

Один з найбільш надійних автомобілів, яким користуються військові НАТО. Серед достоїнств - повний привід, високі свеси і сучасна підвіска.

Land Rover Defender Фото: Mini-Borishof

Pajero Sport

Всюдихід з повним приводом і нерозрізним заднім мостом. Виробник пропонує на вибір 3-літровий V6 і 2,5-літровий турбомотор.

Suzuki Grand Vitara

Довговічний "японець" з рамним кузовом і міцною підвіскою - фаворит в їзді по бездоріжжю. Сьогодні його випускають в 5-ти та версії на сім місць (частіше зустрічається перша), а в лінійці моторів представлені 4 бензинових і 2 турбомотора. Середня витрата палива потужної моделі - 14 літрів на 100 км.

Honda CR-V

Відносно бюджетний кросовер з функцією повного приводу. Автомобіль підходить для їзди по засніжених трасах.

Раніше ми називали ТОП-10 бюджетних автомобілів в Україні, які відмінно підходять для подальшого тюнінгу.