RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Наймолодшій було 12 років: чим саме "відзначився" київський фотограф, якого підозрюють у розбещенні дівчаток

Стали відомі нові подробиці скандалу навколо відомого київського фотографа Олександра Ктиторчука, якого затримали за підозрою в розбещенні неповнолітніх дівчаток, з'явилися нові подробиці. За даними слідства, фотографа підозрюють у згвалтуванні дівчаток за чотирма епізодами, а наймолодшій жертві насильства було лише 12 років.

Про це пише "Обозреватель" з посиланням на текст повідомлення про підозру Ктиторчуку.

Перший епізод стався наприкінці жовтня 2020 року в Шевченківському районі Києва. Він стосується 15-річної Каті, з якою фотограф перебував в автомобілі Mercedes Vito, який належить його цивільній дружині.

Знаючи, що дитині точно немає 16-ти років, фотограф нібито оголив свій статевий орган і став займатися самозадоволенням на очах у дівчинки. Потім почав чіпати її груди, цілувати, а далі за вказівкою чоловіка Катя стала стимулювати його член, поки він не еякулював.

На початку листопада Ктиторчук з тією ж дівчинкою приїхав на територію Обухівського району Київської області, де вони зустрілися з 15-річною Олею. Біля с. Трипілля чоловік зупинив автомобіль і роздягнув Олю, нібито примусивши її до орального сексу. Потім фотограф сказав Каті приєднатися до них, щоб та почала стимулювати його статевий орган, а потім щоб дівчатка почали пестити одна одну.

Ці дії фотографа правоохоронці кваліфікували за ч.1 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Третій епізод, описаний у підозрі, стосується 12-річної Олени. Він стався у квітні 2020 року фотостудії на вул. Олександра Архипенка (культурний центр "АРТ Братислава", де згодом і був затриманий фотограф). Ктиторчук начебто вчинив з дівчинкою статевий акт – було вагінальне проникнення. Це розцінюється саме як зґвалтування неповнолітньої (ч. 4 ст. 152 КК України), тому що сталося з особою, яка не досягла 14 років, – незалежно від того, чи була згода дівчинки.

У четвертому епізоді фігурує 15-річна Іра. Згвалтування сталося в жовтні 2019 року в м. Українка Обухівського району Київської області. За даними слідства, Ктиторчук у мікроавтобусі Mercedes Vito почав роздягати дівчинку, а потім, незважаючи на її опір і прохання зупинитися, вчинив статевий акт із вагінальним проникненням. Подія кваліфікується за ч.3 ст.152 КК України – зґвалтування неповнолітньої.

Всі імена неповнолітніх ймовірних жертв Ктиторчука у даному матеріалі змінені.

Як повідомляв "Апостроф", Олександр Ктиторчук знімав на відео статеві акти з дітьми. У нього вдома поліцейські провели обшуки. Там вилучили техніку: ноутбуки, планшети, мобільні телефони, фотоапарати. Також вилучено мікроавтобус Vito його цивільної дружини. Він був переобладнаний для здійснення розпусних дій.