RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Лінь принесе неприємності: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 грудня

Астрологи склали щоденний гороскоп на 2 грудня для всіх знаків Зодіаку і зауважили, що в цей день можна стати жертвою обману, а лінь і пасивність, як ніколи, можуть вкрай негативно позначитися на ваших професійних питаннях.

Про це повідомляє ТСН.

Овен

Не потрібно відповідати агресією на агресію оточуючих - опускатися до рівня чужої злоби небажано і небезпечно: їм ви нічого не доведете, а собі точно зіпсуєте настрій.

Телець

У цей день зірки подарують вам красномовство і дар переконання, які необхідно використовувати на залучення на свою сторону людей, що поділяють ваші професійні цілі і інтереси.

Близнюки

Гороскоп не радить сьогодні прислухатися до чужих порад, чого б вони не стосувалися - професії чи особистого життя: вони не зможуть передбачити всі фактори "за" і "проти", а значить, рада виявиться шкідливим.

Рак

Якщо ви давно хотіли щось змінити у своєму житті, кращого часу годі й шукати: енергії дня посприяють тому, щоб почати все з чистого аркуша — було б бажання.

Лев

У тому, що мета далеко не завжди виправдовує засоби, ви матимете змогу переконатися на власному досвіді: як би не хотілося домогтися бажаного результату, не варто використовувати негідні методи.

Діва

Не давайте оточенню збити собі з пантелику і змусити прийняти чужу точку зору — згодом ви пошкодуєте про те, що виявили слабкість і зробили не те, що хотіли.

Терези

Перш ніж ставати до професійних починань, необхідно ретельно зважити свої сили: "біг" на довгу дистанцію передбачає відповідний запас витривалості.

Скорпіон

Хочете, щоб на душі стало легко, зробіть добро тому, хто його потребує, — так ви зрозумієте просту істину: дарувати подарунки куди приємніше, ніж їх отримувати.

Стрілець

Як відомо, всюди встигає той, хто нікуди не поспішає: заздалегідь складіть ретельний план на день і прискіпливо його дотримуйтеся, спокійно і методично переходячи від одного пункту до іншого.

Козоріг

День несприятливий для побачень і серйозних розмов із коханою людиною: через велику ймовірність сварки ці приємні моменти має сенс перенести хоча б на кілька днів.

Водолій

Сьогодні зіпсувати вам настрій може будь-яка дрібниця негативного характеру, тому — зрозуміло, за можливості — необхідно захистити себе від пліток і поганих новин, навіть якщо вони будуть виходити від ЗМІ.

Риби

Навіть незначний вибір цього дня може перетворитися на справжні тортури — вам постійно буде хотітися то одного, то іншого, так що краще кинути жереб — він не залишить місця для відступу.

Як повідомляв "Апостроф", атмосфера грудня буде доброю відразу для чотирьох знаків Зодіаку.