RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

В Африці оригінально привітали Україну з днем ЗСУ: відео

Жителі ДР Конго зворушливо привітали українських військовослужбовців з Днем Збройних сил України, який сьогодні, 6 грудня, відзначається в нашій країні .

Відео було опубліковано прес-службою 18-го окремого вертолітного загону місії ООН по стабілізації в ДР Конго.

Так, жителі африканської держави українською мовою подякували нашим миротворцям за службу в Демократичній Республіці Конго.

«Я народився в Конго. Вітаю з днем Збройних сил України. Спасибі, що ви є », - заявив один з жителів Конго, який брав участь у записі відеопривітання.

В кінці ролика місцеві жителі тримали прапор України і на камеру заявили: "Слава Збройним силам України. Слава! Слава! Слава! Слава Україні! Героям слава!"

Варто відзначити, що 18 окремий вертолітний загін, у складі якого багато миротворців з України, виконує завдання у складі місії ООН по стабілізації ситуації в ДР Конго з 2012 року.

Українські миротворці займаються транспортними перевезеннями, вогневою підтримкою наземних сил, повітряним супроводом, а також розвідувальною діяльністю.

Раніше ми повідомляли, що в Криму патріоти вирішили подратувати окупантів і влаштували яскраву акцію з нагоди Дня Збройних сил України .