RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

​В Україну не пустили відомого російського музиканта, який "засвітився" в Криму: фото і відео

В суботу, 5 грудня, в аеропорту "Бориспіль" прикордонники не пустили в Україну російського рок-музиканта, учасника групи "Звуки Му", актора і радіоведучого Петра Мамонова.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини прикордонники зупинили двох громадян РФ. Іноземці порушили порядок в'їзду-виїзду на територію тимчасово окупованого Росією Криму. Громадяни раніше незаконно відвідували півострів.

Як пише видання Obozrevatel, на територію України не пустили чоловіка і жінку. Вони прямували в країну у нібито особистих цілях.

Співробітники Держприкордонслужби відмовили іноземцям в перетині кордону і обом заборонили в'їзд в Україну на 3 роки. Громадяни РФ полетіли назад зворотним авіарейсом.

Петро Мамонов почав кар'єру музиканта ще в 1985 році. У 1990-х роках він став захоплюватися акторською діяльністю. Тепер він відомий за фільмами "Острів", "Голка" та інші. Мамонову зараз 69 років.

Як повідомляв "Апостроф", генеральному директору релігійного телеканалу "Спас", російському пропагандиста Борису Корчевніковим, заборонили в'їзд в Україну на 3 роки через незаконне відвідування окупованого Криму. З'явилися нові деталі про мету його приїзду.