RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Січневий локдаун в Україні: як працюватимуть школи

В Україні з 8 по 24 січня 2021 року буде введено жорсткий карантин. У МОН рекомендують навчальним закладам оголосити на цей період канікули.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

Як сказано в листі МОН керівникам місцевих департаментів освіти і науки, в цей час буде заборонено роботу всіх навчальних закладів, крім дитячих садів спеціальних навчальних закладів.

"Міністерство просить вжити всіх можливих невідкладних заходів, спрямованих на належну організацію в цей період освітнього процесу в дистанційному форматі. Зокрема - за допомогою платформи для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів "Всеукраїнська школа онлайн", яку запустили МОН та Мінціфри" , - йдеться в повідомленні.

У той же час МОН рекомендує розглянути можливість оголошення канікул на час жорсткого карантину. Тривалість канікул у закладах освіти протягом навчального року не може становити менше 30 календарних днів. А навчання має тривати не менше 175 навчальних днів у році.

Як повідомляв "Апостроф", і. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондрієвський повідомив, що під час жорсткого карантину з 8 по 24 січня, всі навчальні заклади столиці поміняють режим роботи, в звичайному режимі працюватимуть тільки дитячі сади.