RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Названо найкращі компактні авто, які служать "вічно" і не підводять

Автомобільні експерти склали рейтинг найкращих уживаних компактних автомобілів класу люкс вартістю менш ніж 20 тисяч доларів. Ці машини відрізняються спортивним стилем водіння, висококласним інтер'єром і технологіями.

Відповідний список опубліковано на сайті КВВ.

Acura ILX

Розкішний седан з великою надійністю і великою економією палива. В інтер'єрі використані якісні матеріали, хоч і не такого високого класу, як у лідерів з Німеччини.

Lexus IS 250

Автомобіль оснащений збільшеним і міцним шасі, що забезпечує більшу стійкість, а також тіеет великий внутрішній простір, що зробило його справжнім спортивним седаном. Інтер'єр шикарний.

Audi A4

Місткий, розкішний автомобіль з плавною їздою, володіє маневреністю на звивистих дорогах, з якої мало хто може зрівнятися. Оснащений економічним чотирициліндровим турбомотором A4.

BMW 428i Gran Coupe

Цей автомобіль привносить елегантний стиль чотирьохдверного купе в компактний клас. Міцне шасі дозволяє здійснювати різкі рухи на звивистій дорозі, а 240-сильний чотирициліндровий двигун з турбонаддувом - розганятися до 100 км / год за 5,7 секунди. Також тут багато вантажного простору.

Mercedes-Benz C350 Coupe

Компактне розкішне купе. Ця модель, як і раніше, використовує двигун V6 потужністю 302 к.с. замість чотирициліндрового з турбонаддувом для більш лінійної реакції двигуна. Має опцію повного приводу для зимової тяги.

Audi A3 e-tron

Гібрид із запасом ходу 17 миль (близько 30 км) на електриці. За сьогоднішніми мірками це небагато, але для коротких поїздок на роботу цілком достатньо.

Volvo S60

Компактний седан був відзначений в рейтингу Top Safety Pick від Страхового інституту дорожньої безпеки. Має повний набір технологій безпеки. Повнопривідна модель збільшує тягу і дорожній просвіт.

Q50

Автомобіль чудовий в управлінні. 325-сильний двигун V6 сильний допомагає впоратися з динамікою керованості автомобіля на будь-якій дорозі.

Cadillac ATS

Один з кращих кадилаків в історії. Являє вибір між двигуном з турбонаддувом з чотирма циліндрами або V6. Для задоволення від водіння по вузькій дорозі є модель з механічною коробкою передач.

Mini Clubman

У цьому автомобілі спортивний ретро-дизайн поєднується зі здатністю швидко їздити по твердих звивистих дорогах. Забезпечує тягу чотирициліндровий двигун з турбонаддувом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти опублікували рейтинг найбільш очікуваних машин 2021 року.