RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Коли в Україні в рік Бика випаде перший сніг: прогноз синоптиків

У новорічну ніч вна більшій частині України буде плюсова температура повітря, невеликий мороз можливий тільки в східних областях.

Про такий прогноз синоптиків повідомили в сюжеті ТСН.

На всій території України на Новий рік можливі невеликі опади - це може бути не тільки дождб, але і мокрий сніг, який швидко розтане. На сході країни можливий невеликий мороз вночі і близько 0 ° вдень, а на заході і півдні в новорічну ніч чекають до + 5 °.

"Снігу не буде. Якщо говорити про опади, то це стосується західних областей або Правобережжя. Опади вночі місцями з мокрим снігом. Температура близько нуля, тому і опади які такі: ні сніг, ні дощ", - говорить синоптик Владислав Білик.

Нагадаємо, що раніше народний синоптик Леонід Горбань прогнозував завершення першого місяця зими з "плюсом" - 29-31 грудня очікується близько 1-2 градусів вище нуля.

За прогнозом Горбаня, початок 2021 року з невеликим "мінусом": з 1 по 5 січня очікуються денні температури на рівні 5 градусів морозу, а нічні 5-6 нижче нуля. Але вже на Різдво 7 січня українців чекає потепління до +1 градуса.

"З 7 по 12 січня повітря прогріється 4 до 5 градусів вище нуля, але вже з 13 січня на Україну чекає чергове похолодання - до 5 градусів морозу", - підкреслив синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", в січні нового 2021 року українців чекає цілих 12 вихідних, щоб насолодитися святами.