RU  UA

Ймовірні дуже "жорсткі" ситуації: два знаки Зодіаку чекають великі неприємності в 2021 році

Відомий астролог Влад Росс розповів, як складеться 2021 рік, який буде роком Білого Металевого Бика, і поділився прогнозом для окремих знаків Зодіаку.

Про це він розповів в ефірі програми "Розклад Кулініча" на телеканалі Апостроф TV.

Відповідно до прогнозу астролога, прийдешній рік буде особливо складним для Тільців і Скорпіонів.

"Найгірший рік для Тільців. Але, Тільці, заспокойтеся, особистий гороскоп покаже. Може, рік у вас буде нормальним. Але в цілому для типових представників цього знака, оскільки Уран - стресова планета - проходить по Тільцю, зміни будуть одна за одною. А Тілець не любить змін. Можливі складні і стресові ситуації, якісь зміни в роботі, у діяльності, фінансах. І жорсткий квадрат від Сатурна буде триматися практично цілий рік з Водолія. У Тільців тому небезпека з начальством, падіння з кар'єрних вершини, важкі ситуації з владою, потрапляння в кабальні фінансові умови. Краще не позичати гроші в жодному", - розповів Росс.

Ще одним аутсайдером року, за прогнозом астролога, стане Скорпіон, а от встрягати у ризиковані фінансові авантюри і позичати гроші він не радить нікому зі знаків Зодіаку, а найбільше Тільцям і Скорпіонам.

"Тілець взагалі не любить позичати грошей, а в цьому році тим паче. Такий же складний період у Скорпіонів. Жорсткий квадрат від Сатурна і Юпітера у Водолії і опозиція від Урана в Тільце будуть жорстко бити по Скорпіону в цьому році. Тому складні ситуації можуть бути в сім'ї, важкі переїзди якісь. Але якщо щось не ладиться в сім'ї, то варто міняти місце проживання, купувати нерухомість, змінювати навіть місто проживання. Або людина змушена виїхати на інше місце проживання в зв'язку зі своєю роботою, діяльністю. Скорпіон дуже важкий, пригнічений обставинами. Але Скорпіон любить ризикувати, тому це рік, коли потрібно прорахувати свій ризик. І тоді рік більш-менш може вдасться", - додав Росс.

Детальніше про те, що обіцяють зірки в 2021 році всім знакам Зодіаку, читайте в матеріалі "Апострофа": У 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс.