RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Головний тренд-2021 це професіоналізм, тому "Батьківщина" нарощує підтримку - експерт

Запит на нові обличчя залишився у минулому електоральному циклі. Зараз спостерігається затребуваність на системних професійних політиків, які зможуть ухвалювати необхідні в умовах економічної кризи рішення. Всі останні соціологічні дослідження вказують на стабільне зростання рейтингів "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Таке переконання в ефірі телеканалу "112.Украина" висловила політична експертка Олександра Решмеділова, пише РБК-Україна.

"Таку розстановку політичних сил я пояснюю тим, що людей відлякує розгубленість, невизначеність, непрогнозованість, нестабільність нової влади. Очевидним трендом 2021 року і подальшої української політики буде відкат від "нових облич" і повернення до професійності задля того, щоб втримати ситуацію", – вважає експертка.

За її словами, четвірка політичних сил, які лідирують в соціологічних опитуваннях, є чітко сформованою і показала гарні результати на місцевих виборах.

"Команда Тимошенко ще й збільшує свої показники. Підтвердженням цього є і результати місцевих виборів, які не так давно відбулись", – зауважила Олександра Решмеділова.

На місцевих виборах за кількістю обраних депутатів "Батьківщина" поступилася лише партії "Слуга народу" і стала кращою серед опозиційних сил, провівши до місцевих рад понад 4500 депутатів. За даними соцопитування групи "Рейтинг", партія Юлії Тимошенко лише за кілка останніх місяців на третину збільшила підтримку людей.