RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо кращі кросовери і позашляховики для великої родини - рідко ламаються і не підводять

Раніше з'явився список найнадійніших недорогих авто в Україні, тепер же автоексперти склали рейтинг кращих семимісних позашляховиків і кросоверів на 2021 рік для великої родини.

Про це пише Vyborok.com.

10. Land rover Discovery

У Land Rover Discovery розмістяться сім дорослих. Його переваги - вантажопідйомність і об'єм багажного простору; розкішна обробка і матеріали. Серед недоліків - повільне рульове управління та відсутність супутникової навігації на початковій комплектації.

9. Audi Q7

Розмір Q7 є домінуючим фактором, його продуктивність дивує. Всього за 6,5 секунд авто розганяється до 100 км / г. Ауді - сімейний джип, не позбавлений розкоші. До плюсів можна додати зовнішній вигляд, продумані інтерфейси і ергономічні матеріали.

8. Skoda Kodiaq

Це красива, бюджетна машина, особливо в збільшеному, сімейному варіанті. Багажник вміщує 620 л. в 5-місному режимі і 270 л., - після трансформації. У комплектацію входить повний привід і буксирувальний гак.

7. Volvo XC90

XC90 - просторий позашляховик з хорошими якостями безпеки, сучасним скандинавським дизайном з семимісним салоном. Його багажник досить об'ємний. Серед недоліків експерти відзначили дорогу базову комплектацію.

6. Peugeot 5008

Джип впевнено почувається на дорозі і тримає кут повороту. Для маневрування краще використовувати парктроники або камеру заднього виду. Підходить для економних водіїв і в якості службового варіанта. Витрата палива: 20 км / л.

5. Cadillac XT6

"Кадилак" - це елегантне поєднання технологій, вишуканості і функціональності. Стильний інтер'єр робить XT6 чудовим авто. Стандартна потужність V6 двигуна автомобіля - 3,6 л., управляється інтелектуальної 9-ступінчастою, автоматичною коробкою передач.

4. Ford Expedition

У базовій комплектації V6 2,3 л. "EcoBoost" з турбо наддувом може комплектуватися 3,0 л або 3,3 л. двигуном. Максимальна буксируюча здібність - 2540 кг., що дозволяє взяти значний багаж. Є великий простір для ніг пасажирів в третьому ряду і підігрів з охолодженням передніх місць.

3. Infiniti QX80

Стандартний 5,6 л. потужний V8 має ефективність використання палива, 400 л. с. і обертовим моментом 560 н / м. Буксирує 3900 кг., бере великий багаж. Володіє інноваційними технологіями для безпеки водіння. Адаптивне освітлення, відчуваючи рульове управління і повертаючи фари, допомагає поліпшити видимість на перехрестях і при поворотах.

2. Mercedes-Benz GLS +

Автомобіль спроектований для комфорту, безпеки великої родини і готовий до викликів. GLS пропонує 362-сильний, шести циліндровий двигун з турбо наддувом або V8 з 483 л. с. "4matic" надає стійке зчеплення з дорогою в суворих погодних умовах.

1. BMW X7

При вазі в 2,3 т. Х7 з невеликим креном управляється в поворотах. Швидкість відчувається плавно. Їзда однаково комфортна на асфальті і горбистій місцевості. Двигун 40i генерує 340 к.с., розвиваючи швидкість 0-100 км / год за 5,4 секунди. Плавність восьми ступінчастої автоматичної коробки передач не має рівних.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автоексперти назвали кращі міські авто, які відрізняються маневреністю, довговічністю і комфортом.