RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Спецслужби США протягом пів року повинні розповісти все, що знають про НЛО

Спецслужби Сполучених Штатів протягом шести місяців обіцяли надати всі відомості про НЛО, які є у них в розпорядженні. Це не перший раз, коли американські служби згадують НЛО.

Про це повідомили журналісти CNN.

Керівник Міністерства оборони і директор Національної розвідки Сполучених Штатів збираються надати цінні документи, які дадуть відповіді на багато питань громадян про НЛО. Для того, щоб підготувати всі необхідні папери, спецслужбам потрібно півроку.

Такий термін був встановлений чинним президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом. У грудні 2020 року голова американської держави підписав законопроект про допомогу постраждалим від коронавірусної інфекції COVID-19 на суму 2,3 трильйона доларів. У день, коли був підписаний законопроект, запущений зворотний відлік. Спецслужби повинні надати всі необхідні дані конгресменам з розвідки.

Влітку 2020 року представники Пентагону опублікували кілька відеороликів, на яких видно, як американські пілоти зіткнулися з НЛО. Неопізнані літаючі об'єкти рухалися по дивній траєкторії з неймовірною швидкістю. Раніше ці відеоролики були злиті в мережу невідомими, але в Пентагоні вирішили опублікувати записи, щоб повідомити людям, що це не фейк.

Як писав "Апостроф" раніше, поблизу корабля SpaceX на МКС помітили "НЛО" - кадри спантеличили мережу