RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

"Один вдома" без Трампа: в мережі пропонують його заміну і публікують влучні фотожаби

Після скандального штурму Капітолію 6 січня шанувальники комедії "Один вдома" почали видаляти з другої частини фільму епізод за участю чинного президента США Дональда Трампа, а в мережі з'явилися чисельні фотожаби з цього приводу.

"Апостроф" зібрав найоригінальніші картинки, на яких замість Трампа з'являються, як реальні особистості, так і вигадані персонажі.

Серед варіантів заміни Дональда Трампа - колишній і майбутній президенти США Барак Обама і Джозеф Байден, покійний співак Майкл Джексон, а також герої серіалу "Зоряні війни".

Втім, один з авторів фотожаби вирішив залишити в кадрі Дональда Трампа, прибравши замість цього головного героя фільму, замінивши його "героєм" недавнього штурму Капітолію.

Нагадаємо, що Трамп з'являється в одному з епізодів фільму "Один вдома-2: Загублений в Нью-Йорку". Ці кадри було знято в готелі "Плаза", який належить Трампу, і вони були обов'язковою умовою для зйомок фільму в готелі. У цьому моменті мільярдер показує дорогу хлопчикові Кевіну Маккаллістеру до лобі готелю і проводжає його здивованим поглядом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський політик, лідер ЛДРП Володимир Жириновський запропонував свою кандидатуру для заміни Трампа в епізоді фільму "Один вдома-2".