RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Люди екс-нардепа Павла Костенка намагалися захопити бізнес-центр в Києві - свідчення очевидців

15 січня в Києві у бізнес-центр на Дніпровському узвозі спробували потрапити близько 20 молодих людей, вони хотіли увійти до приміщення. Невідомі зламали ручку на двері чорного ходу, після чого охорона викликала поліцію.

Як зазначив представник служби охорони бізнес-центру, після приїзду слідчо-оперативної групи вони покинули територію БЦ.

У приміщенні залишилися представники колишнього орендаря приміщення - власника ресторану Павла Костенка.

"Вони сказали, що нам привіт від Костенка Павла Івановича, і вони все одно будуть продовжувати свою діяльність за вказаною адресою, не дивлячись на те, хочемо ми цього чи ні. Директор орендаря був присутній в ресторані і розмахував якимись незрозумілими документами, які як він говорив при поліції, дають їм право перебувати в цьому приміщенні. Але справжність цих документів не змогли встановити ні ми, ні поліція", - заявив адвокат власника будівлі Павло Головко кореспонденту" Апострофа ".

Він вказав, що договір оренди приміщення ресторану з початку 2021 року припинено за згодою сторін і ресторатори вже вивозили свої речі, тому ніхто інцидентів не очікував. Павло Костенко відмовився коментувати дії своїх співробітників і тітушок.

Адвокати компанії-власника бізнес-центру склали дві заяви про злочин відносно Павла Костенка і його довірених осіб - щодо спроби силового захоплення приміщення і використання підробних документів.

Павло Іванович Костенко - український політичний діяч, народний депутат України 5 і 6 скликання, віце-президент Федерації тенісу України.