RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У рік Бика на три найсексуальніших знака Зодіаку чекають випробування і приємні сюрпризи

Астрологи розповіли про три найсексуальніші знаки Зодіаку і передбачили, що чекає на них у 2021 році Білого Металевого Бика.

Про це пише "Клубер" і Оloveza.

Рак

Раки - дуже чуттєвий знак, що є головним секретом їх сексуальної привабливості. Рак здатний звести з розуму тих, кого духовна близькість заводить більше, ніж тіло.

Влітку цього року представники знака будуть випромінювати сексуальність і шарм, перед яким ніхто не зможе встояти. Користуючись цим моментом, важливо забувати і про почуття міри. Зірки радять Ракам уникати флірту і витрачати сили тільки на серйозні відносини. Для тих, хто перебуває у шлюбі, настане не найпростіший період, буде багато претензій і сварок, однак все закінчиться миром.

Лев

Лев наділений усім, щоб бути фантастичним коханцем. Однак це тільки до того часу, поки їх нарцисизм не візьме гору.

Перша половина року принесе представникам знака удачу в любові. Є велика ймовірність зустріти свою другу половинку на корпоративі або на громадських заходах. Однак тим представникам знака, хто вже перебуває у відносинах, важливо бути уважними - їх обранець буде дуже потребувати їх підтримки. У червні є небезпека вплутатися в стосунки з не вільною людиною, що в подальшому може принести проблеми.

Скорпіон

Скорпіон вважається найпристраснішим з усіх знаків. Ці люди мають величезну сексуальну енергетику, і готові на найсміливіші експерименти, щоб зробити приємність партнеру.

Початок року принесе Скорпіонам нові знайомства і стосунки, які приведуть до чогось серйозного. Деякі представники знаку захочуть розірвати вже існуючі відносини заради нових знайомих. Літо стане хорошим часом для тих, хто давно закоханий, але не наважувався сказати про свої почуття. Деяким Скорпіонам зірки пророкують роман з іноземцем. Але, швидше за все, спільне майбутнє з цією людиною так і залишиться мріями.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять пар серед представників Зодіаку, для яких 2021 рік Білого Металевого Бика стане не найкращим періодом у житті.