RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

П'ять пар по знаку Зодіаку чекають великі випробування в рік Бика - все може завершитися розривом

Астрологи назвали п'ять пар серед представників Зодіаку, для яких 2021 рік Білого Металевого Бика стане не найкращим періодом в житті. Конфігурації небесних світил прогнозують цим знакам труднощі і любовні перипетії, що можуть дійти і до розриву та справжнього розлучення.

Про це пише видання TodayUA.

Рак і Овен

Овен і Рак мають різні темпераменти - перший дуже активний і завжди прагне уваги, а другий меланхолійний і схильнийдо усамітнення. На тлі цього у пари можуть виникнути проблеми. В результаті настане день, коли партнерам доведеться вибирати, або ж прийняти партнера таким, який він є, або ж розлучитися.

Близнюки і Водолій

В парі Водолія і Близнюків низька ймовірність повної гармонії. Для поміркованого і врівноваженого Водолія не зрозумілі поверхневість і легковажність Близнюків. Романтичні стосунки цих знаків зіткнутися з труднощами і партнери зможуть прийти до рішення про розрив стосунків, або ж хтось знайде втіху на стороні, а хтось порине в роботу.

Лев і Стрілець

Люди, народжені під цими двома вогняними знаками Зодіаку, люблять бути в центрі уваги, але саме їхня екстравагантність може привести до краху. Відносини між знаками можуть перетворитися на поле битви за лідерство, і все може закінчитися дуже сумно. Лев і Стрілець повинні поглянути на свої стосунки з боку і зробити все, щоб їх врятувати.

Діва і Козеріг

Перетягування ковдри на себе зірки прогнозують Дівам з Козерогом. Ці змагання за владу і вплив можуть призвести до того, що партнери охолонуть один до одного або ж взагалі перетворяться на ворогів. Ці знаки не зможуть прийти до компромісу, якщо будуть наполягати тільки на своєму.

Риби і Скорпіон

З початку нового року Скорпіони задумаються, чи потрібні їм продовжувати стосунки з Рибами, які почнуть їх дратувати своєю безпорадністю. А Риби в свою чергу зосередять свій негатив на недоліках другої половинки. До чого це призведе, залежить від любові в парі і спільного бажання покращити стосунки у обох партнерів.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Бика обіцяє приємні зміни в особистому житті багатьох знаків Зодіаку. До них прийде світле і чисте почуття любові, а закохані пари зможуть об'єднатися у шлюбі і зіграти весілля.